torsdag den 21. juli 2011

Ferietid... :o)

Det er da bare det bedste at holde ferie....også selvom vejret måske ikke helt er på min side!! Bare det at komme helt ned i gear og væk fra dagligdagens endeløse ritualer, giver et fantastisk energiboost til lige at klare et par måneder til ;o)
Og Nullermanden synes det er helt vildt at få lov til at gøre skøre ting med sin Mor, som hverdagen ikke lige tillader, så vi har bøvsekonkurrencer, sover i den samme seng hver aften (selvom det giver moderen et ømt skrog, da lillemanden helst skal møve sig helt ind over sin egen halvdel af sengen) og springer endda tandbørstningen over enkelte aftner!!! Og så spiser vi ikke kun sundt!!! Lidt angstprovokerende for Mor, men også enormt befriende og dejligt også at kunne være fuldstændig afslappet og skære helt ned på det strukturerende og opdragende....så længe det kun er i ferien ;o)

Nullermanden og jeg nyder ihvertfald en velfortjent campingferie på Enø, med dejlig mad, skønne udflugter og en masse is:o)


Trelleborg Vikingemarked kan helt klart anbefales, vi skal ihvertfald dertil igen næste år....-rigtig vikingestemning med stor teltlejr, diverse boder med vikingeudstyr og autentisk vikingemad. Og så kan man opleve "ægte" vikinger kæmpe på den store slagmark. Fantastisk stemning!!
Her spiser vi dejlig fiskefrokost på et af de hyggelige fiskehuse i Karrebæksminde, lige ned til vandet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar