fredag den 29. juli 2011

Lækre stoffer

Så kom der pakker igen... Det bærer præg af regnvejrsferie, så kommer jeg altid til liiiiige at handle lidt mere stof til samlingen.
Men nu må det være ved at være tid til at få syet noget mere af de lækre stoffer.
Planerne er puder til campingvogn, patchworktæppe til vognen og så skal jeg se om jeg kan få kreeret et rensdyrhoved af stof til væggen...og og og...en masse ideer, det er bare sværere at komme igang!!
Måske i morgen ;-)
I dag står den ihvertfald på Tina Dickow i Tivoli..:-)


Lækkert retro fra Bloomers.dk




Lækre sager fra Malika og Rosa.dk



Og så et gammelt forhæng fra min Mors gemmer :-)


mandag den 25. juli 2011

Ferie er dejligt, men....

....det er altså også dejligt at komme hjem til det nye Boligliv, et par gode køb i den lokale genbrugsbiks og sidst men ikke mindst en pakke med lækre retroting til campingvognen, købt over Den Blå Avis....



torsdag den 21. juli 2011

Ferietid... :o)

Det er da bare det bedste at holde ferie....også selvom vejret måske ikke helt er på min side!! Bare det at komme helt ned i gear og væk fra dagligdagens endeløse ritualer, giver et fantastisk energiboost til lige at klare et par måneder til ;o)
Og Nullermanden synes det er helt vildt at få lov til at gøre skøre ting med sin Mor, som hverdagen ikke lige tillader, så vi har bøvsekonkurrencer, sover i den samme seng hver aften (selvom det giver moderen et ømt skrog, da lillemanden helst skal møve sig helt ind over sin egen halvdel af sengen) og springer endda tandbørstningen over enkelte aftner!!! Og så spiser vi ikke kun sundt!!! Lidt angstprovokerende for Mor, men også enormt befriende og dejligt også at kunne være fuldstændig afslappet og skære helt ned på det strukturerende og opdragende....så længe det kun er i ferien ;o)

Nullermanden og jeg nyder ihvertfald en velfortjent campingferie på Enø, med dejlig mad, skønne udflugter og en masse is:o)


Trelleborg Vikingemarked kan helt klart anbefales, vi skal ihvertfald dertil igen næste år....-rigtig vikingestemning med stor teltlejr, diverse boder med vikingeudstyr og autentisk vikingemad. Og så kan man opleve "ægte" vikinger kæmpe på den store slagmark. Fantastisk stemning!!








Her spiser vi dejlig fiskefrokost på et af de hyggelige fiskehuse i Karrebæksminde, lige ned til vandet.


søndag den 17. juli 2011

Nullermandens nye bukser

I morgen skal Nullermanden og jeg på camping, dog ikke i vores egen campingvogn men i en låner. Og eftersom det danske sommervejr viser sig fra sin våde og kølige side i øjeblikket, måtte jeg lige sy Nullermanden et par nye varme hyggebukser, i noget af det nyindkøbte stof fra en tur i Stof og stil den anden dag:-)



Campingvognen hjemme og indvaderet:-)

Så står campingvognen i indkørslen og istandsættelsen planlægges....
Vognen har lidt fugt i den ene ende, så en tur i Jem & Fix efter lidt silicone bliver nok nødvendig. Og så skal jeg igang med at skifte noget af beklædningen, som er blevet helt "blød" af fugten. Og når det så er klaret skal jeg igang med det sjove....nyt gulv, nyt stof til hynderne, gardiner og alt det sjove indretning.....glæder mig som et lille barn:-)  -har allerede købt orangeblomstrede retro havestole, køletaske og vattæppe på den blå avis:-)



-imens jeg planlægger og går og ser vognen an, har Nullermanden fundet et dejligt sted til et lille atelier:-)

onsdag den 13. juli 2011

VeteranCampingvogn

Så blev jeg den glade ejer af denne lille retro campingvogn...:-)
Hentet i Esbjerg i dag, en spændende køretur hjem i silende regn og første gang med campingvogn på bilen, men det gik fantastisk og nu glæder jeg mig til at sætte den i stand i fin retrostil.....-sååå fortsættelse følger:-)

fredag den 8. juli 2011



Så blev det første indlæg til min lille blog oprettet:-)
Jeg manglede en sommerpung som både kunne rumme telefon, diverse kort og kontanter. Så en tur i Stof2000 og lidt tid ved symaskinen og denne fine sommersag blev kreeret.
Tror dog at jeg er nødt til at lave en lille pung, der kan være i den store, til mønter, så ikke mobilen bliver ridset;-)